lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ypäjä täältä tullaan!


Vanhassa blogissa kerroin, kuinka hain Ypäjän hevosopistolle ja olin siellä soveltavuuskokeissa. 

Noh nyt sain tällä viikolla tietää,että minut oli valittu yhdeksi uudeksi oppilaaksi ja olen todella onnellinen juuri nyt! Mahtava juttu, unelmat alkaa toteutua ;)! 


Tulen kirjoittamaan teille ratsastuksista myöhemmin lisää!

- Senja 

7 kommenttia:

 1. hello senja :) i'm a girl from germany and my best friends name is also senja. i dont understand one word from your language.. i guess its norwegian? one of the only sentence i can say is "jeg elsker deg" hahaha ^^ oh my god i love languages.
  is this your horse on the pic below? horses are so adoraableee
  have a nice day ♥

  VastaaPoista
 2. Vitsi, onnee ihan sikana ♥ Ajattelitko jatkaa bloggaamista sitten ypäjällä? Olisi ihan super kiva vihdoin löytää sellainen blogi missä siitä kerrottaisiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnittelusta! :) Niin oli tarkoitus jatkaa kunnolla bloggaamista, Ypäjältä!

   Poista
 3. Oi että! Mäkin oon aatellu ypäjälle hakemista sitten parin vuoden päästä! Onnea sulle!:) ps.ymmärrän jos et tähän halua näitä tietoja jakaa, mutta kysympä kuitenkin. Mikä sun keskiarvo oli? Entä ratsastuksessa ko: ja re:? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :) Keskiarvohan Ypäjällä ei ole se tärkein ja nuo tasotkaan, kun vain hevosenhoitajalinjalle hakee..Niillä on enemmän merkitystä jos haet vaikka Ratsastuksenohjaajalinjalle :) Mutta keskiarvo mulla oli 9-luokan päättötodistuksessa 7.9. ja ko: HeB/HeA ja re: 85cm :D

   Poista
  2. Keskiarvo on se tärkein, soveltuvuudesta saa vaan 10 pistettä ja loput todistuksesta. Pisteitä siis ois hyvä olla ainakin se 40 yhteensä et pääsee sisään! T:opistolainen ;)

   Poista

Kommentoi fiksusti!