maanantai 30. marraskuuta 2015

UNELMIEN TOTEUTUS JATKUU


Vihdoinkin meidät päästettiin odotuksesta.. 


Tänään saatiin vihdoinkin tietää minne linjalle suuntaudutaan ensi vuoden puolella.  

Tiedot pääsemisestä tuli Wilma-viestin avulla. Osalle kämpässä asuville tuli minua ja Juulia aikaisemmin ,  ja me olimme ihan paniikissa  että eikö meitä huolittu minnekkään. Kun viesti viimein tuli, avasin viestin silmät kiinni ja heti sen lukemisen jälkeen itkin onnenkyyneliä huoneeni lattialla. Suuntaudun siis ensi syksynä Ratsuhevosten peruskouluttamiseen eli pääsin hyvin suositulle remppa linjalle.

Olen edelleenkin aivan hämmentynyt, unelmien toteutus siis jatkuu hyvällä suunnalla. Nyt on ainakin syytä hymyillä! 

Tane edelleen kävelemistreenissä..Tanen omistaja osti sille kanget, ja on kuulemma kokeilussa todettu hyväksi Tanelle. Kunhan hevonen saadaan kuntoon , niin sitten alkaa reenailu myös kangilla. Tanen kanssa ollaan käyty maastossa ja kävelemässä maasta käsin. 


Myös nyt Tanen saikkuilessa olen päässyt enemmän hoitamaan nimikkohevostani Ypäjä Hemmoa. Hemmo on tänä vuonna valittu parhaaksi 5v suomenhevoseksi ! Nyt Hemmo ja hänen ratsastajansa reenavat Oripäiville. 


- Senja 


2 kommenttia:

 1. Oi, tosi kiva blogi sulla! Ja ehdottomasti on mielenkiintoista lukea tälläistä blogia, kun itsekkin olen ajatellut ja suunitellut hakevani ysin jälkeen Ypäjälle... :) Sait uuden lukijan!

  minettejajessica.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mukavasta kommentista! Jos oikeasti tämä heppa-ala kiinnostaa niin tottakai eikun hakemaan! Tervetuloa lukemaan !

   Poista

Kommentoi fiksusti!