sunnuntai 24. tammikuuta 2016

AHKERAA PUURTAMISTA HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄTällä viikolla meillä on ollut taas talliviikko ja olen saanut viettää sen 3-tallissa, orikäytävällä. En itseasiassa muilla käytävillä siellä olekkaan ollut, mitä nyt välillä auttanut muita käytäviä. 3- Tallissahan on 7 käytävää, joista vain 4 on vakituisessa käytössä tällä hetkellä. 

Orikäytävällä asustaa niin Opiston omia hevosia, nuoria ja sitten vielä parin opettajan hevosta. Tykkään kyllä olla tosi paljon 5- käytävällä! Johtuen ehkä siitä että nimikkoni asuu kyseisellä käytävällä. Pidän myös paljon oreista , niissä on vain aina ns. "enemmän eloa". 

Tällä viikolla meillä on ollut myös pari luentoa yms taukojen aikana. 

Olen päässyt siis hoitamaan Hemmoa päivittäin ainakin jollain tapaa. Tiistaina pääsin myös pitkästä aikaa hyppäämään rakkaan Tanen kyytiin! Poika alkaa pikku hiljaa olemaan kunnossa, mutta vielä edetään rauhassa ettei vain tule takapakkia. Ollaan nyt käynnissä ja ravissa käyty maastoilemassa. Kävin sen kanssa myös eilen maastossa!  

Hei myös ilmoitusluontoinen asia! : 

Mä olen töissä Avoimissa Ovissa, joten tervetuloa käymään Ypäjällä! 
KUINKA MONI TEISTÄ ON JOSKUS KÄYNYT YPÄJÄLLÄ AVOIMISSA OVISSA ? 

- Senja


4 kommenttia:

 1. Onko ne kolme muuta käytävää ihan tyhjiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ovat, toki esim. Momujen hevosia välillä majoittuu esim. 1-käytävällä. 6- käytävähän on Vanhan Hevossairaalan puoli, jota ei ole käytetty ainakaan ollenkaan meidän koulun aikana :D

   Poista
 2. Tosi mielenkiintoista lukea tämmöistä blogia jossa opiskellaan hevosalaa. Itsekin sinne aikoinani haaveilin, mutta päädyinkin ihan eri alalle. Liityin lukijaksi, tulehan vastavierailulle! :)

  www.hansaslife.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentoi fiksusti!