tiistai 5. tammikuuta 2016

VUODENVAIHDE TALLISSA


Meidän luokka oli.. 
uudenvuodenviikon tallissa! Olin itse talliviikon 4-tallissa ,eli Opiston ratsastuskoulun puolella, jossa myös hoitajalinjan hevosia majoittuu. Nykyään asustaa myös yksityishevoset saman tallin vieressä..joten niiden hoitaminen kuului myös meille. 

Talliviikko meni yllättävänkin nopeasti, vaikka olikin pitkät tallimatkat. Saatiin liikutettavat hevoset talliviikolle (saimme toivoa ennen joulua listaan hevosia). Itse toivoin kyseiseen listaan Stikkania, Vicia ja Tipua. Kun ensimmäinen talliaamu koitti, löyty mun nimi Vici nimisen hepan kohdalta. 

Saatiin ratsastaa 4-5 kertaa kyseisellä hevosella viikon aikana. Vici parani joka ratsastuskerta kokoajan, olen aivan rakastunut tähän herkkikseen. 

Talliviikko suijui siis ongelmitta ja hyvässä porukassa. Nyt talliviikon jälkeen meidän luokka saa viettää ansaittua lomaviikkoa, ennen kun koulu alkaa taas kunnolla.


LINKKI YHDEN PÄIVÄN RATSASTUSVIDEOON ! 
 - Senja 

4 kommenttia:

 1. Ihana Vici <3 Ratsastin sillä silloin kun se oli 4 vuotta, eli aika hurjan kauan aikaa sitten :) Opiskeletko hoitajaksi vai ohjaajaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vici on tosiaan yksi mun lempparihevosista opistolla! Opiskelen hoitajalinjalla, suuntautuen syksystä lähtien ratsuhevosten peruskouluttamiseen! :) Voin rapsutella Viciä, sun puolesta! :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihanat kuvat noi kaksi viimeistä. Jotenkin ihanan tunnelmallisia, joissa suomi on parhaimmillaan! :) -Siiri, Siirin blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Ne ovat kyllä tunnelmallisia, jotka tosin on vain nopeasti otettuja kuvia! :D Sun blogis on kans aivan uskomattoman ihana! <3

   Poista

Kommentoi fiksusti!