torstai 6. lokakuuta 2016

ELOSSA


Tänne Englantiin kuuluu tosi hyvää ja tulinkin vähän ilmoittelemaan itsestäni teille. Sen verran voin avata asioita, että olen saanut ratsastaa jo monia kertoja sekä Richardin että Kyran silmän alla, ja ratsastuksessa on jo nyt eroa verrattuna lähtökohtiin. 

Ollaan vierailtu myös Brightonissa yks ilta, käytiin huvipuistossa joka on rakennettu suoraan meren päälle, ja ai että mikä auringonlasku siellä oli! (yllä kuvaa Brightonista ) Ensi viikolla meijän ois kai tarkoitus matkata Lontooseen ja en oikein tiedä miten selviän siellä ^^ hah oonhan mä ekaa kertaa suuressa maailmassa. 

Täällä viikot vierii siis hommia tehden ja nykyään kaikki hommatkin hoituu jo rutiinilla. Mulla on vielä 60 päivää täällä Englannissa, kunnes lennän Saksaan! 


We've come so far my dear
Look how we've grown
And I wanna stay with you
Until we're grey and old
Just say you won't let go

Ps. Välillä on hieman ikävä kotiin,mutta tiedän et pärjään. Hemmollekkin ja Anun pojille kuuluu hyvää, joten saan olla levollisin mielin täällä. 

- Senja 

2 kommenttia:

  1. Miks sieltä ei saa mitäö kirjotella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiahan on niin, että valitettavan nopeasti väärät tiedot ja jutut leviävät, varsinkin kun kyse on kahdesta huipputason ratsastajasta! Elikkä ihan vain sen takia ettei tietyt jutut pääse väärien ihmisten tietoon..

      Poista

Kommentoi fiksusti!