keskiviikko 10. helmikuuta 2016

AHKERA HOITAJA


Mä olen nyt käynyt selkäjuttujen takia vähemmän omalla puolylläpitohevosella... Sen takia olen päässyt ahkerammin käymään nimikkohevosta hoitamassa. 

Opistoltahan saa jokainen syksyllä alottava oman nimikkohevosen, ellei ole Opiston tallissa omaa hevosta. Nimikkohevosta saa toivoa, itse toivoin opettajien käytössä olevaa hevosta ( jossa on tietenkin esim. enemmän hoitamista kuin siitostammoissa ), jolla ratsastettaisiin säännöllisesti. 

Hemmon kanssa ollaan kyllä saatu jo jonkin näköinen side välillemme. Hemmohan on todella kiltti ja fiksu nuori ori! Tuohon toivomis asiaan vielä se, että toivoin oria myös. 

Mainittakoon, että Hemmo voitti 2015 SRKssa Laatuarvostelun hienolla keskiarvolla. Viime nimikkotarkastuksen jälkeen olen käynyt 13 kertaa hoitamassa Hemmoa, mikä on enemmän kuin syksyllä.. 

Mulla ja Hemmolla oli eilen nimikkotarkastus, johon siis kuuluu hevosen kunnon/siisteyden tarkastus, liikkeiden esittäminen maastakäsin ja varusteiden tarkastus. Nimikkotarkastus meni paremmin kuin ensimmäisellä kerralla, joten odotan hieman parempaa arvostelua itselleni :D Innolla siis odotan tuloksia. 

KAIKKI POSTAUKSEN KUVAT Emman käsialaa ! - Senja


4 kommenttia:

 1. Siis ymmärsinkö oikein, että jos tuo opistolle mukana oman hevosen, ei saa/tarvitse ottaa nimikkoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsit, paitsi että silloin yhtä hyvin sen sun oman varusteet yms tarkistetaan, jos olen oikein ymmärtäny.

   Poista
 2. Mitkä chapsit/saappaat sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kai Hööksiltä joskus ostetut Badmintonit.. en tiiä onko enää valikoimissa!

   Poista

Kommentoi fiksusti!