torstai 18. helmikuuta 2016

HEI MUA HAASTATELTIIN


Blogirintama on nyt ollu toistaiseksi aika hiljainen taas, kun talliviikko 4-tallissa painaa päälle. Onneksi luojan kiitos meillä on älyttömän hieno porukka tallissa. 

Kaikki asiat on toiminut hyvässä yhteistyössä. Hemmoa olen päässyt taas tauoilla hoitamaan. Viikonloppuna olisi tarkoitus käydä pitkästä aikaa puolylläpitohevosen luona! 

Blogi sai hienon mahdollisuuden, kun Playsson.netin  Penina tarjosi mahdollisuutta haastatteluun. Playssonissa on tällä hetkellä juttua 
muutenkin Ypäjän Hevosopistosta ja sinne hakemisesta! Haastattelu sujui mukavasti & itse ainakin olen todella innoissani jutusta! 

LINKKI JUTTUUN!!


- Senja


6 kommenttia:

 1. kuka toi tuos kuvas on maajoukkuetakki päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. liivi kylläkin, se on Silja (: Olin kuvaamassa sille kuvia joskus syksyllä!

   Poista
 2. Hei Senja! Luin haastattelustasi, että olit tullut soveltuvuuskokeeseen yksin linja-autolla Helsingistä. Itsekin olen pääkaupunkiseudulta tulossa ja huolettaa miten pääsen ypäjälle kulkemaan juuri pääsykokeeseen. Vositko kertoa millaiset kulkuyhteydet ypäjälle on ja mistä saa tietoa hinnoista ja aikatauluista. Kiitos jo etukäteen jos voit auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiva tietää että olet lukenut sen! Kannattaa varata huone, ellet saa soveltavuuskoe aikaa aamupäivään. Täältä viimeinen bussi lähtee jo 15.32...kohti Forssa- Helsinkiä..Tietoja hinnoista ja aijoista saa netistä Matkahuollon sivuilta.

   Poista
 3. Oi, kiva blogi sulla. Jään ehdottomasti seurailemaan! :)


  http://minettejajessica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon & tervetuloa seuraamaan mun blogia!

   Poista

Kommentoi fiksusti!