lauantai 12. maaliskuuta 2016

TANE

Tuntuu hyvältä, ku asiat palaa mallilleen.. 


Päätin tehä erikseen tämmösen ratsastuspostauksen, kun muuten ois pihattopostauksessa ollu liikaa tekstiä. Maanantaina suuntasin tallille ratsastamaan Tanea. Oltiin sen omistajan kanssa sovittu maneesille menosta, ja siitä että hän hieman "opettaisi" mua. 

Tane yllättikin mut super positiivisesti,vaikka olikin melko herkkänä yhdessä vaiheessa :D Toivon kipinät ehkä hehkuukin meille! 

(kuvat siis maanantailta )

Perjantaina me päästiin Tanen kanssa Anna Kärkkäisen kouluvalmennukseen. Eka kerta siis hänen valmennuksessa, ja kyllä miellytti.Tunnilla tehtiin salmiakkikuviotehtävää, joka osottautui oikein loistavaksi tehtäväksi. Hieman Tanesta kyllä huomasi, että ollaan oltu pitkään saikulla. Silti se jakso antaa kaikkensa. Tehtiin kaikki askellajit salmiakkikuviolla, ja tehtiin ns. voltteja kääntöpisteisiin. 


Harmi, että ei oikein kunnolla voitu suorittaa salmiakkitehtävää,koska maneesiin tuli niin paljon porukkaa. Tanesta tuli yllättävän kiva lopputunnista, ja oli herkkä avuille. Saatiin kotitehtäväksi mun istunnan korjaamista ja hepan jumppailua uudelleen saikkuilun jäljiltä. Loistava valmennus ja nyt vain toivotaan että kummatkin meistä pysyy kunnossa! 

- Senja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi fiksusti!