torstai 10. maaliskuuta 2016

PIHATTOVIIKKO

Teoria- ja pihattoviikko on jotain...Niin mukavaa! Meillä on tää viikko ollut teoriaa ja varsanopettamista/pihattoa. 


Opistollahan on 4 pihattoa,jossa asuu siis nuoria hevosia. Tällä viikolla ollaan päästy muuttamaan 3-vuotiaita talliin ratsukoulutukseen ja viime vuoden varsoja pihattoon. Hienosti pikkutammat- ja orit ovat sopeutuneet uuteen ympäristöön. Pikkutammoilla seuranahan on kaksi 2-vuotiasta tammaa ja pikku orien seurana "toisella puolella" on 2 vuotiaita oripoikia.


Ollaan päästy ohjasajamaan 2 vuotiaita oreja. Meillehän tulee niistä sitten parin viikon päästä näyttö. On kyllä mukava toimia nuorien kanssa. Tykkään!  


Pihattovuoro mulla ja mun kavereilla oli keskiviikkona, eli tarkoittaa aamupihattoa ja illalla iltapihattoa. Nuoria tarkastetaan/myös tilat missä majailevat ja ruokitaan. Mukavaa olla totuttamassa pieniä hevosenalkuja eri juttuihin! 


Tän pihattoviikon aikanahan meillä on myös ollut päivisin teoriatunteja. Tänään esim. meillä oli Tekniikkaa ja urheilualueita, jossa päästiin ajamaan erilaisia talleilla käytettäviä työkoneita! 
Oli kyllä todella kivaa! Sain myös lopussa opettaa muita ajamaan. 


Sellainen viikko nyt on ollut! Mikä outoa, jään viikonlopuksi koululle! Saatte huomenna postausta Tanen ratsastamisesta ja huomisesta valmennuksesta (muuten eka valmennus tänä vuonna ja vielä mun ihanalla Tanella)! Toivottavasti kaikki nyt lähtee sujumaan taas!  

- Senja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi fiksusti!