perjantai 20. toukokuuta 2016

IHAN HYVIN SUJUNEET KESKIVIIKKOKILPAILUT


Pääsin osallistumaan keskiviikkokilpailuihin... 


Tosiaan pääsin kun pääsinkin osallistumaan ratsastamallani ratsulla keskiviikkokilpailuihin. Täällä Ypäjällä siis jokainen luokka tulee, joskus pitämään kilpailut (keskiviikkokisat - koulu tai este ). Meidän luokkahan piti aikoja sitten keskiviikkokoulukilpailut! 



Mutta opettaja antoi luvan startata Helppo B : 3 radalla. Koko keskiviikkoaaamu jännitettiin yhdessä Juulin kanssa, koska saataisiin tietää muut osallistujat ja lähtöaika. Yllätyttiin, kun yhtäkkiä tulikin lähtölistat ja kyseisessä luokassa oli 39 lähtijää! Hienosti siis kyseinen luokka (joka järkkäs) oli saanut lähtijöitä kisaamaan. Mun radan piti alkaa kuuden jälkeen, mutta luokka olikin aika paljonkin myöhässä, joten hevonen ehti verkassa lössähtää... 



Kisasin siis puoliveriruuna Vicillä, jonka kanssa ollaan nyt hypätty ja treenattu koulua jo jonkin aikaa. Verkka sujui hyvin, mutta annoin Vicin lössähtää pitkäksi loppu verkan ajaksi..harmittaa kovasti, mutta ei voi mitään.. Vici on kyllä niin ihana, koska se on taitava ja sillä on kisattu ennenkin. Vicin kanssa suoritettiin rata tasaisesti lukuunottamatta pientä jännitystä laukassa. Olin kun olinkin pienen stressaamisen jälkeen todella tyytyväinen prosentteihin ja sijoitukseen..! Radalta prosentteja 59,773 % ja sijoitus 11/39 ! 





Ens viikkohan meijän luokalla on näyttöviikko, eli melkein jokaiselle päivälle on merkitty joitakin näyttöjä! Ainakin esittämisen, ratsastamisen ja tekniikan näytöt ovat tulossa ensi viikolla.. Nyt pakkaan tavaroita ja lähden lepäämään äidin luokse Helsinkiin. 

- Senja 

2 kommenttia:

  1. Wow hienoja noi kuvat, ja kiva kun ne vaihtuu mustavalkoseks koskettaessa! Liityin :)

    http://sarajapallo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mulla on onneksi maailman paras hovikuvaaja ;) Tervetuloa seuraamaan !

      Poista

Kommentoi fiksusti!