torstai 28. heinäkuuta 2016

ULKOMAILLE HUIPPURATSASTAJILLE TYÖSSÄOPPIIN!

Vihdoinkin se mitä mä olen odottanut,on virallista! 


Se mikä on virallista, on se että lähden työssäoppiin Kyra Kyrlundille Englantiin ja sieltä matkaan vielä loppu työssäoppijaksoksi Saksaan Alexandra Malmströmille!

Ollaan nyt siis meijän työssäopeista vastaavan opettajan kanssa keskusteltu, ja tänään Wilmaan napsahti viesti kyseiseltä opettajalta. Viestissä kerrottiin mihin pääsin ja lisäinffoa muutenkin työssäopin kulusta.  Englanti kutsuu mua siis syyskuussa, ja olen Kyralla noin 3kk, jonka jälkeen matkustan lentäen Saksaan jatkamaan työssäoppia.

 Kyrallehan mun ei edes pitänyt lähteä, mutta opettaja tarjos mulle tätä mahdollisuutta, mitä ihan jokainen ei saa, joten päätin tarttua mahdollisuuteen! Kyrallahan on kokoajan (ainakin melkein), joku Hevosopiston opiskelija oppimassa siellä. Kyrahan ei  varmaan mitään esittelyjä kaipaa...

Saksassa matkustan lähelle Hollannin rajaa, jossa asustaa suomalainen kouluratsastaja Alexandra Malmström. jonka jo jotenkin tunnen ystäväni kautta. Alexandrallahan on hieno tila käytössä, joka on vielä kaiken lisäksi laajennettu ja remontoitu hetki sitten. 


Hienot työssäoppipaikat olen siis saanut, ja olen kyllä enemmän kuin kiitollinen näistä! Nyt alkaakin hermoton odottaminen ja pakkailujen suunnitelu. Vielä pitää muistaa, että koulua on kumminkin ennen reissua noin. kuukausi  johon aijon kyllä panostaa. Päätin tulla heti kertomaan teille lukijoille, mun hienosta mahdollisuudesta! Nyt jatkan vielä parin päivän ajan lomailua! 

USKOKAA UNELMIINNE, NE VOIVAT TOTEUTUA! 

- Senja 

2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon tästä mahdollisuudesta! Ihana nähdä että pääset elämään monen unelmaa, ja toivon että otat siitä sitten kaiken irti! Oikeasti ihan mahtavaa, olisin varmaan itse kuollut onnesta (korkeintaan särkenyt ikkunan, kun olisin kiljunut niin kovaa.) :D

  Toivottavasti päästään sitten lukemaan kokemuksestasi täällä blogin puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai otan kaiken irti ! hahah no itse olin lähellä pyörtyä kun kuulin tästä..:D

   Poista

Kommentoi fiksusti!