torstai 4. elokuuta 2016

KISAHOITAJAN HYMY EI HYYTYNYT TÄNÄÄN

Kisahoitajana/hoitajana on rankkaa, mutta samalla todella palkitsevaa! 


Tänään oli siis Kisaviikko-tapahtuman kolmas päivä, ja mulla starttasi ensimmäinen kisahoidettava tänään. Tunnistanette kuvasta mun hoitohevosen Ypäjä Hemmon, no poika kilpaili tänään hänen ratsastajansa kanssa luokassa Helppo B Nuorten hevosten kenttäohj. 2003.


 Mun päivä kumminkin alkoi heti aamusta sillä, että lähdin 4-tallille laittamaan Anulle yhtä sen treenattavaa oria kuntoon, jonka jälkeen lähdimme siitä Anulle hoitamaan sen omia hevosia. Tein rauhassa annetut tehtävät, ja kun olin valmis niistä lähdin nopeasti asuntolalle syömään ruokaa. Asuntolalle menon jälkeen pakkasin tarvittavat tavarat mukaan ja lähdin laittamaan ratsastajan kanssa Hemmoa kuntoon. Hemmohan sitten loppupeleissä suoritti ratansa todella hyvin (se menee kokoajan parempaan suuntaan) ja se sijoittui 39 lähtijän joukosta 5. sijalle! Ei siinä voinut hoitaja muutakun hymyillä ! Hemmo aloitti siis todella hyvin tämän viikonlopun urakan. 

Lauantaina onkin sitten vuorossa Anun Pietron kisastartti, jos Anu sillä päättää startata. Tulkaahan ihmeessä repäsemään hihasta jos törmäätte muhun Ypäjällä. (ps. nopeesti väkerretty postaus teille !)

- Senja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi fiksusti!