keskiviikko 10. elokuuta 2016

TREENIÄ


Me rempat saatiin maanantaina meille kahdet ratsastettavat hevoset, kun osa  vanhemmista opiskelijoista lomailee nää parit viikot nyt. Meistä kaksi + minä saatiin alle ratsastettavaksi nuoria hevosia. 

Itse sain tiistaille ja keskiviikolle hevosiksi oripoika Ypäjä Jalmarin & ihanan puoliveriruuna Lamaron. Jalmarihan on tänä vuonna vasta 4-vuotias, joten pääsin ekaa kertaa kunnolla oikeasti nuoren hevosen selkään. Jalmarihan on  todella fiksu poika, eikä hirveesti omista vielä orimaisia piirteitä.  Tunneilla missä menin Jalmarilla, harjoiteltiin ihan perustyöskentelyä nuorille hevosille (esim. pysähdyksiä, kääntymisiä ympyröillä ja niin että ne ottaa tuntuman vastaan). Lamaron- eli Laaman kanssa treenattiin sitten vähän vakavammin koulua. Tiistaina tietysti vähän tutustuttiin kumpaankin hevoseen, mutta keskiviikkona päästiin vähän työskentelemäänkin. 

Todella tyytyväinen olin molempina päivinä kumpaankin hevoseen. Maanantaina ja tiistaina ratsastin käynnissä myös puoliveriruuna Kurtin. Kaikennäköstä on siis jo Kisaviikon jälkeen ehtinyt tapahtua. Nyt vietän pientä lomaa, palaten sunnuntaina takaisin Opistolle talliviikolle. Ensi viikollahan meidän koululle saapuu uudet ykköset! 

-Senja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi fiksusti!