sunnuntai 30. elokuuta 2015

Ensi viikolla se alkaa!

Elikkä minun ja Tanen yhteinen taival alkaa.. 
Meillähän on nyt kuuden päivän loma, kiitos talliviikon ja ensi viikonlopun SRK:n (suomenratsujen kuninkaalliset). Talliviikkohan meillä osui viikonlopun osalta Nuorten Hevosten-festivaaleihin, joissa onneksi ehdittiin käydä katselemassa suorituksia (itsellä tuli paljon kuvattua ratoja). 

Tanen ja mun yhteinen taivalhan alkaa nyt tiistaina, kun koululle menen takaisin. Tanen omistaja "pitää" mulle pienen tunnin ja varmasti katsotaan tarkemmin kaikki huomioitavat asiat yhdessä. Odotan kyllä innolla tätä kaikkea! 

Ensi viikollahan on siis juuri kertomani Suomenratsujen kuninkaalliset, joissa meijän luokka ja muita opiskelijoita on töissä. Itse pääsin minne halusin, elikkä koulukisoja järkkäämään! Innoissani odotan, kunhan ei vain sattuisi sadetta ensi viikolle :D 

Nimikkohevosetkin meille jaettiin tällä viikolla. Itse toivoin paria oria ja muitakin hevosia. Sieltähän sitten nimilistasta minun kohdaltani löytyi ihana Ypäjä Hemmo (eli Pikku-Hemmo). Hemmohan on siis yksi oripojista, mitä itseasiassa pääsin jo hieman käsittelemään talliviikolla. Joten luultavasti Hemmostakin on juttua tulossa tänne blogin puolelle! 

Oletko sinä tulossa Suomenratsujen kuninkaallisiin? 


kuvassa: Ypäjä Hemmo

- Senja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi fiksusti!