sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kirjallinen sopimus


Unelmien täyttymys on täyttymässä.. 
Tänään meillä oli viimeinen tallipäivä talliviikolla. Huomenna on onneksi vasta puol 10 herätys. 

Äiti saapui tänään tänne käymään. Käytiin samalla Tanen tallilla katsomassa sitä ja  kirjoittamassa sopimus. Äitillähän ei ole ajokorttia, joten hän joutuu aina pyytämään kyydin tänne kaveriltaan.

 Hoidettiin T taas käytävällä ja päätettiin mennä naapuri tallin kentälle ratsastamaan kevyesti. Oli jälleen kerran taas niin lämmin päivä. Ns. näytin äitille Tanen liikkeet. Tane oli tosi kiva taas ja eiköhän tää lähde tästä  sujumaan pikkuhiljaa. 

Tallissa hoidettiin Tane pois ja annettiin pieni pesu söpöliinille. 
Luettiin yhdessä äidin kanssa sopimus siinä samalla ja kirjoitettiin nimet papereihin. Lähdin lopuksi vielä viemään Tanen takaisin laitumelle. Lähdettiin sitten takaisin tänne Rentukalle kirjoitettu sopimus mukana. Äiti ja äidin kaverit lähtivät sitten melko pian kohti Helsinkiä. 

Mun puolylläpito Tanen kanssa alkaa siis 1.9 lähtien. Innolla odotan minun ja Tn yhteiseloa. Olen myös innoissani, että tulen todella hyvin juttuun Tanen omistajan kanssa. 

Ensi viikolla meillä alkaa keskiviikkona ansaittu 6 päivän loma, jonka aijon viettää lähinnä poikaystäväni luona. Meillehän tulee talliviikoista lomat ns. talliviikon jälkeen. 
- Senja 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi fiksusti!