maanantai 29. helmikuuta 2016

TÄN HETKINEN A-HEVONEN

Remppalinjalaisilla,HHpeillä ja ROKeilla.. On siis käytössä A-hevonen suuntautumisen jälkeen (paitsi jos hakee ROKille niin niillä on A-hevonen jo koulun alusta alkaen).

Meille remppalaisille tän hetkiset A-hevoset jaettiin siinä vaiheessa, kun alko olemaan tunteja uuden luokan kanssa. Tarkennukseksi vielä, että A-hevoset voi vaihtua yms. 

Mullehan oltiin laitettu ratsastuskoulun suurin käytössä oleva hevonen Antti ( r. Ypäjä Tocantins), mutta se vaihdettiin suomenhevostamma Tallimestariin. 

Tallimestari

Tallimestari a`la TM, on ollu mukavanoloinen tamma, jota oon suhtkoht vähän vielä päässy kunnolla ratsastamaan selkä ongelmien takia..

Meillä oli talliviikolla myös yksi ratsastustunti, jonka piti ratsastuksenopettaja ja kilparatsastaja Perttu. Se tunti oli koko meidän luokan yhteinen tunti (HHPK15). Sen tunnin menin puoliveritamma Divalla. 

Diva

Meijän luokkahan on nyt lomaillut ansaittua hiihtolomaviikkoa. Kouluun palaankin jo huomenna, vaikka koulu alkaa keskiviikkona. Tää viikkohan meillä onkin aikalailla ratsastusta, äikkää ja enkkua! 
Innolla odotan ratsastuksia! 

Selkäongelmiin palatakseni asiaa hoidetaan, eli oon nyt käyny yksityisellä tarkastamassa kunnolla selän. Kirurgi huomasi nikamamuutoksia, joista saadaan selvyys huomisessa magneettikuvauksessa. Toivottavasti asia selvii, että päästään hoitamaan mun selkä kuntoon (se kun on niin tärkeä tässä lajissa)! 


- Senja Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi fiksusti!